DOPRAVA ZDARMA
Elektrocentrala invertorova 5,5kW 1-faza el.start 8896227Elektrocentrala invertorova 5,5kW 1-faza el.start 8896227Elektrocentrala invertorova 5,5kW 1-faza el.start 8896227

HERON Elektrocentrala invertorova 5,5kW 1-faza el.start 8896227

Elektrocentrala invertorova 5,5kW 1-faza el.start

Cena s DPH:1120.00 €EUR
Bez DPH:933.33 €
Doprava:Doprava zadarmo
Dodací termín: skladom
Sme autorizovaný predajca značky HERON HERON
Výrobca: HERON
Katalógové číslo: 8896227

Viac informácií o produkte

Popis:

Vďaka svojej nízkej hmotnosti, malým rozmerom, mimoriadne tichému chodu a minimálnej spotrebe, sú tieto digitálne generátory ideálnym zdrojom energie pri rekreácii (chaty, karavany, lode a pod.) a na expedíciách. 
Dokonalá kvalita napätia, zaistená invertorovým systémom vyhladenia výstupnej krivky, však umožňuje ich využitie aj na napájanie citlivej elektroniky, ako je výpočtová technika alebo lekárske vybavenie.
Vďaka funkcii inteligentnej regulácie otáčok v závislosti na spotrebe je táto digitálna elektrocentrála až o 40% ekonomickejšia oproti bežným elektrocentrálam. Navyše má možnosť zapnúť ekonomický režim prevádzky, kedy sa znížia otáčky motora, výkon, ale aj spotreba, čo sa hodí pokiaľ nevyužívate elektrocentrálu na plný výkon.
Na paneli elektrocentrály je jedna 16A zásuvka a jedna 32A zásuvka s 230V, ktoré umožňujú pripojiť vysoko odberové spotrebiče s celkovým špičkovým výkonom až 6,5kW.
Ďalej je vybavená 12V auto zásuvkou s jednosmerným prúdom, ktorá umožňuje použitie rôznych 12V spotrebičov (napr. USB nabíjačka, kompresor, chladnička, …).
Súčasťou príslušenstva sú taktiež nabíjacie káble, vďaka ktorým je možné elektrocentrálou dobíjať 12V autobatérie. Elektrocentrála je vybavená digitálnym počítadlom celkových prevádzkových hodín od prvého štartu, prevádzkových hodín od posledného štartu, aktuálneho napätia a frekvencie.
Vďaka elektrickému štartu naštartujete a vypnete centrálu stlačením tlačidla jedným prstom. Tento štart je zaisťovaný moderným Li-ion akumulátorom s dlhou životnosťou dobíjaným chodom elektrocentrály. Vďaka použitej Li-ion technológii je akumulátor ľahší a je možné ho kedykoľvek dobíjať bez toho, aby sa tým znižovala jeho kapacita.
Akumulátor tiež stráca energiu vplyvom samovybíjania veľmi pomaly a vydrží dlho nabitý a pripravený na použitie. Funkcia diaľkového ovládania vám umožní naštartovať centrálu pri optimálnych podmienkach na vzdialenosť až 100m. Pokiaľ sú medzi vami a centrálou nejaké prekážky, je nutné byť bližšie centrále.
Diaľkové ovládanie používa RF technológiu. Veľkosť nádrže umožňuje až 5 hodín nepretržitej prevádzky (v závislosti od zaťaženia). Centrála má integrované kolieska a rukoväť, ktoré významne uľahčujú jej prepravu. K centrále je možné dokúpiť špeciálny prepojovací kábel pomocou ktorého môže spojiť dve rovnaké centrály dohromady. Po ich prepojení dosiahnete prevádzkový výkon až 9kW.

  • diaľkové ovládanie
  • tichá a ekonomická prevádzka
  • digitálny multifunkčný merač
  • až 5 hodín nepretržitej prevádzky
  • 16A a 32A zásuvky, 12V auto zásuvka
  • spojením dvoch rovnakých centrál dostanete 9kW
  • podvozok pre ľahký presun

AC menovitý prúd: 21,7A/230V
DC menovitý prúd: 8,3A/12V
hmotnosť s el.štartom: 39,7kg
krytie: IP23M
max. výkon motora: 6,5 kW(8HP)/4800min-1
napätie/frekvencia: 230V/50Hz
objem nádrže: 11l
obsah valca: 223ccm
počet fáz: 1f
rozmery s podvoz. (všh): 55×60×38cm
štartovanie: ručné, elektrické, diaľkové
typ generátora: multipól. alternátor, dig. invertor
účinník: 1
výkon maximálny: 5,5kW
výkon prevádzkový: 5,0kW

 

Podobné produkty